The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Art Tube MP Studio V3 problems
Old 9th February 2013
  #1
Gear interested
 

Thread Starter
Art Tube MP Studio V3 problems

Yo!

Somebody gave me an Art Tube MP Studio V3 to play around with, I have no idea whether I want to or not based on some stuff I've read about them, but with my limited equipment and it being there I may as well see what it does.

SeX1 -> Art -> Scarlett 2i2

As soon as I plug it in the clip light that should be green is red. No sound going through to 2i2 apart from a very faint hummmm.

I'm lost, any ideas? Should I even be bothering to try and get it working?

Thanks and sorry if this should've gone somewhere else!
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
Clueless / Photo diaries of recording studio construction projects
1772
FFTT / So many guitars, so little time!
70
yarrick19 / So much gear, so little time!
7
johnprod / So much gear, so little time!
6
jupiter8 / Geekslutz forum
25

Forum Jump