The No.1 Website for Pro Audio
 All  This Thread  Reviews  Gear Database  Gear for sale     Latest  Trending
Logic 9 Issues with 002
Old 3rd August 2011
  #1
Here for the gear
 

Logic 9 Issues with 002

Hello all!

I run Logic 9 on both my lap top as well as on a desk top at another studio location; both using up to date Macs.

While it works fine at home, at the studio space the interface is a Black Lion modded 002 that is mostly running Pro-Tools but I installed Logic 9 on the computer 6 months ago. Over the last two months, I have been getting this intermitting clicking sound in the monitors every time I use Logic. It happens when I use it with both computers. It happens both while recording with the input, as well as during during playback with the output. To me this eliminates any possible issues with cables, but I could be wrong.

Anyone had issues with this before or have an idea how to fix?
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump