The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Help! Problems with my SPL Channel One... Channel Strips
Old 23rd February 2006
  #1
Gear Maniac
 
The True Buck's Avatar
 

Help! Problems with my SPL Channel One...

Today my Channel One started to sound a bit distorted. Really not a lot but something isn't right... Can it be the tubes already? I bought it in 2003 and I haven't used it that much... Any ideas?
Top Mentioned Products
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
strings / Low End Theory
18
w-indie / High End
3
denne / So Much Gear, So Little Time
0
axtrak / Gearslutz Secondhand Gear Classifieds
0
Fat Cat / So Much Gear, So Little Time
3

Forum Jump
Forum Jump