The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Problem with Pro Tools HD 7.3.1 lag?
Old 16th July 2008
  #1
Gear nut
 

Thread Starter
Problem with Pro Tools HD 7.3.1 lag?

Recently when ive been recording in sessions ive been experiencing a lot of lag in pro tools hd. Sometimes when i try to record it takes a few seconds to kick in....other times it takes a minute or two. I have no idea whats the problem or if its a software issue or a sync issue. does anyone have any knowledge of this problem? i have an HD 2 setup, and 2 digi 192s.

-Kevin
Loading mentioned products ...
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
s34nsm411 / Music Computers
0
murmurnyc / Music Computers
1
mattkw80 / Music Computers
7
gm5k / Music Computers
9

Forum Jump