The No.1 Website for Pro Audio
Eventide H3000 SE Missing Presets?
Old 1 week ago
  #1
Here for the gear
 

Eventide H3000 SE Missing Presets?

Hello there! I recently got an Eventide H3000 SE and have been finding it's a little light on the presets. I have presets [100-119] and [500-699]. I now realize that means hundreds of presets are not on the machine which I believe should be. I've reset the OS to no avail. I opened it up and didn't find anything that looks unusual in regards to the EPROMs, but I'm no expert.

Anyone have an idea why I might be missing presets and what can be done about it?

Here's a picture of the inside:
https://imgur.com/EEaYtwQ
The chips say SEROM1 VER 2.16, SEROM2 Ver 2.16 and SEROM3 Ver. 2.17.

Thanks!

- H
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump