The No.1 Website for Pro Audio
 All  This Thread  Reviews  Gear Database  Gear for sale     Latest  Trending
Need help diagnosing this issue with my Tascam 388
Old 1 week ago
  #1
Here for the gear
 

Need help diagnosing this issue with my Tascam 388

Whenever I press play or begin to fast-forward, the right side tension roller keeps doing this bumping type thing that does not sound good, it kinda sounds like incorrectly shifting a car gear mid-drive. It only does it for a few seconds then starts rolling like normal, this issue has only been happening for the last two days. Anyone know why its doing this and how I can repair it?

I have a couple videos of the issue but was unable to upload them with the format I have. Any idea how to upload iPhone videos correctly on here?

Thank you!
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump