Holiday shop via this link to support the forum!
Loud noise when i plug on my MXR M-108 EQ
Old 20th March 2012
Gear interested

Thread Starter
Loud noise when i plug on my MXR M-108 EQ

Hi there
My setup is: Carvin Legacy amp. In the FX loop i like to put my MXR 10 band EQ, but when i try to switsh it on and off ther is comming this short loud noise from my amp/speaker.

Im using the correct power supply for the MXR and the cabels working just finde when i put on my G-major in the same way. As a side info i can tell, that im also catching some radiostation, when im pluging in the MXR in the FX loop.

Hope someone can advice me what to do.

thanks, michael
Loading mentioned products ...
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread Starter / Forum
damien / Geekslutz forum
thenewyear / Music Computers
andychamp / So much gear, so little time!
Samsonite / Post Production forum!

Forum Jump
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search