The No.1 Website for Pro Audio
Boss TU-3 Issue
Old 27th May 2020
  #1
Here for the gear
 

Boss TU-3 Issue

I'm running into a problem with my Boss TU-3 pedal:

When I use my RCA to 1/4" cable out of my TASCAM's Line Out (RCA) into my Boss TU-3 (1/4") the tuning function on the pedal doesn't work. The signal bypasses fine and it mutes like it should when engaged but the display flickers on and off like it's broken. I've checked with a few different regular instrument 1/4" cables and the pedal works fine.

The only thing that I can think of is that the RCA to 1/4" cable I'm using has a more defined flat tip and isn't reaching as far. It used to work fine and then one day this started happening. Am I missing something obvious here?
πŸ“ Reply
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
πŸ–¨οΈ Show Printable Version
βœ‰οΈ Email this Page
πŸ” Search thread
♾️ Similar Threads
πŸŽ™οΈ View mentioned gear