Steinberg announces SpectraLayers 7 - Page 4 - Gearslutz
The No.1 Website for Pro Audio
Steinberg announces SpectraLayers 7
Old 31st October 2020
  #91
Lives for gear
 
Sampleconstruct's Avatar
 
🎧 10 years
Audio-morphing (moulding) Tuva throat singing from my library MetaVox with an alien engine sound I made with Reaktor.

Old 3rd November 2020
  #92
Lives for gear
 
blackcom's Avatar
 
🎧 15 years
This product had me very interested so i downloaded a trial, seems an eLicenser is neccessary.

Hahahahahaaaaa, no way!!
Old 3rd November 2020 | Show parent
  #93
Lives for gear
 
Quote:
Originally Posted by blackcom View Post
This product had me very interested so i downloaded a trial, seems an eLicenser is neccessary.

Hahahahahaaaaa, no way!!
It's no biggie if you are a Steinberg DAW user (Cubase or Nuendo) or have VSL products otherwise I can understand the annoyance.
Old 8th November 2020 | Show parent
  #94
Here for the gear
 
Quote:
Originally Posted by blackcom View Post
This product had me very interested so i downloaded a trial, seems an eLicenser is neccessary.

Hahahahahaaaaa, no way!!
The full version does not require the USB eLicenser. I'm running it right now on my MBP without it.
Old 12th November 2020
  #95
Lives for gear
 
blackcom's Avatar
 
🎧 15 years
I have two eLicensers, both popped up fine in Control Center. Then I bought a license for Spectralayers7 Elements and put the license on one of them. Now neither is recognized by the eLicencer Control Center and I only get an error message: "Application 'LCC2' has caused the following error: Process with the ID NOT found."

Anyone knows whats up with this?
Old 13th November 2020 | Show parent
  #96
Lives for gear
 
orange's Avatar
 
🎧 15 years
Quote:
Originally Posted by blackcom View Post
I have two eLicensers, both popped up fine in Control Center. Then I bought a license for Spectralayers7 Elements and put the license on one of them. Now neither is recognized by the eLicencer Control Center and I only get an error message: "Application 'LCC2' has caused the following error: Process with the ID NOT found."

Anyone knows whats up with this?
the SB elicencer servers are currently in meltdown - they'll be back online soonish
Old 15th December 2020 | Show parent
  #97
Lives for gear
 
🎧 15 years
Hmmm....it's December 15 2020. Just updated CB11, wavelab, bunch of Arturia, Softube.....

A sale price on the full SL Pro 7 right about now or in the next week would probably trigger someone I know to buy it for one of the slave daws.
📝 Reply

Similar Threads

Thread / Thread Starter Replies / Views Last Post
replies: 4596 views: 596330
Avatar for cabooter
cabooter 1 week ago
replies: 97 views: 31264
Avatar for mowmow
mowmow 15th September 2010
replies: 78 views: 12382
Avatar for V Gardiakos
V Gardiakos 3rd August 2020
replies: 1 views: 1033
Avatar for Greg Reierson
Greg Reierson 17th June 2020
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
🖨️ Show Printable Version
✉️ Email this Page
🔍 Search thread
🎙️ View mentioned gear
Forum Jump
Forum Jump