Problem removing Pro Tools 10.3.6
Old 3rd September 2013
  #1
Gear nut
 

Thread Starter
Problem removing Pro Tools 10.3.6

Hi Guy's,

I have a very unusual problem lately with my pro tools 10.
A few days ago, i had a technical problem with pro tools on my Window 8 64bit system, before that it worked fine!

After trouble shooting for a while i decided to do a fresh install on my system.
When deleting the pro tools from my system it requested a system restart, after the restart all hell broke lose, my windows got unstable, it keeps crashing every time I log in to the computer. the famous Blue screen of death!!

I know Pro tools 10 is not supported on Windows 8, but does anybody here have had the same problems ?? A system restart does help but as soon as i try to Delete pro tools 10 again the system starts crashing again.
PS: after the system restart pro tools does not work either!! so the system recovery does solve The computer problem but not the pro tools problem.

I will upload my system info later today, but in the meanwhile can anyone recognize this problem??
Topic:
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search