Softube Vintage Amp Room latency
Old 15th March 2012
  #1
Gear nut
 

Thread Starter
Softube Vintage Amp Room latency

Hi,
I just bought this plugin and I get a very annoying latency while tracking with it. I am using the AAX DSP version in Pro Tools 10.1 . No matter how low the buffer, the latency is disturbingly long.
Has anyone experienced that ?
Old 16th March 2012
  #2
Lives for gear
 
T_R_S's Avatar
36 Samples on the AAX DSP version here.
Old 16th March 2012
  #3
Gear nut
 

Thread Starter
Well that should not be too much latency at 96kHz... Weird...
Old 17th March 2012
  #4
Lives for gear
 
mikeyman's Avatar
 

i recorded my first vocal track today ....alot of delay and nothing seemed to help....so ill be trying to figure this out too.I didn't even use plugins
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
Jack Ruston / So much gear, so little time!
11
Tibbon / Music Computers
6
Harley-OIART / Music Computers
3
morebutter / Music Computers
2

Forum Jump
 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search