Gearslutz

Gearslutz (https://www.gearslutz.com/board/)
-   Music Computers (https://www.gearslutz.com/board/music-computers/)
-   -   Driver Error. (err=13) with pultec pro (https://www.gearslutz.com/board/music-computers/441257-driver-error-err-13-pultec-pro.html)

bbj25 18th November 2009 08:15 PM

Driver Error. (err=13) with pultec pro
 
hey guys, im new here and i hope im posting on the right spot. correct me if im not.howdy

i recently installed Windows 7 on my computer and the latest UAD software (5.5.0). After, i download my authorization, dragged it to the meter and got a successful message.

i open pro tools (i installed the RTAS plugins) and it gave me this error:

Sorry, one or more UAD Powered Plug-Ins have been disabled.

The plug-in was unable to load.
Device error. (err=13)


Please help, i do not know how to fix this, i tried re installing and re downloading the authorization key with no luck. So how would i fix this under windows?? i found a solution for mac but not for windows.

Thanks in advance.

FilthyB 3rd January 2010 12:37 PM

Quote:

Originally Posted by bbj25 (Post 4797305)
hey guys, im new here and i hope im posting on the right spot. correct me if im not.howdy

i recently installed Windows 7 on my computer and the latest UAD software (5.5.0). After, i download my authorization, dragged it to the meter and got a successful message.

i open pro tools (i installed the RTAS plugins) and it gave me this error:

Sorry, one or more UAD Powered Plug-Ins have been disabled.

The plug-in was unable to load.
Device error. (err=13)


Please help, i do not know how to fix this, i tried re installing and re downloading the authorization key with no luck. So how would i fix this under windows?? i found a solution for mac but not for windows.

Thanks in advance.

I am suddenly getting the same prob with Cambridge Eqconfoosed, if you find a solution please let me know.