Gearslutz

Gearslutz (https://www.gearslutz.com/board/)
-   Music Computers (https://www.gearslutz.com/board/music-computers/)
-   -   Pro Tools group question (https://www.gearslutz.com/board/music-computers/440593-pro-tools-group-question.html)

Kronos147 16th November 2009 06:59 PM

Pro Tools group question
 
I have Pro Tools HD 7.4, and for some reason tracks that are grouped don"t all mute/solo or change playlists together. Is there a setting or preference I am missing?

Thanks in advance.

Eric

PlatinumSamples 16th November 2009 07:04 PM

Right click on the group name and modify the global settings for the groups.

Rail

Kronos147 17th November 2009 02:07 AM

I went into the studio to check that out and it all seems working now. It may have something to do with a session ported from PT 8 to PT 7. gruudge

psycho_monkey 17th November 2009 02:56 AM

more likely that you temporarily disabled groups? closing and re-opening the session would automatically turn them back on....

Deleted 1a30a04 17th November 2009 03:02 AM

That's what I'm thinking ... if you do a lot of group stuff, it's easy
to push the Shift key (Command + Shift + G) and disable all the
groups and not realize it. Sort of the Protools equivalent of a
Toyota accelerator pedal.

jeff