Gearslutz

Gearslutz (https://www.gearslutz.com/board/)
-   Avid Pro Tools (https://www.gearslutz.com/board/avid-pro-tools/)
-   -   Waves V10 WORK BUT CANNOT BE SEEN! (https://www.gearslutz.com/board/avid-pro-tools/1275686-waves-v10-work-but-cannot-seen.html)

ConstantinMCMXCI 15th August 2019 01:29 PM

Waves V10 WORK BUT CANNOT BE SEEN!
 
1 Attachment(s)
Please Help!

I have recently forked out and emptied my bank account to upgrade to the latest pro tools 2019.6 as well as forking out to upgrade Waves to V10.

The plug ins are all installed and in my plugin selection menu, however whenever i open them, they process the signal and work but i cant actually see the UI essentially making them useless.

I have attached a screenshot to visually explain.

Waves Repair / Re-install doesn't change anything and Avid haven't the foggiest why it's not working.

£1000 to do the right thing yet my pirated system from 2009 still functions better :tut:

richbreen 15th August 2019 03:38 PM

Need more info: Computer? OS? GPU?