Gearslutz

Gearslutz (https://www.gearslutz.com/board/)
-   Avid Pro Tools (https://www.gearslutz.com/board/avid-pro-tools/)
-   -   What midi setting would get in the way of Virtual Instruments (battery 4) (https://www.gearslutz.com/board/avid-pro-tools/1275654-what-midi-setting-would-get-way-virtual-instruments-battery-4-a.html)

Portsound570 15th August 2019 04:47 AM

What midi setting would get in the way of Virtual Instruments (battery 4)
 
I used battery 4 completely flawlessly but come back later to use and the “midi learn” in battery 4 no longer changes to what I hit on my midi controller. Anyone have this issue or know off top what settings/things I might want to check on?

RiF 15th August 2019 05:29 PM

You have the MIDI track going into Battery armed for record to let the MIDI messages from your controller through to let Battery „see“ the MIDI, right?

Portsound570 15th August 2019 08:56 PM

pro tools is not the culprit. Standalone does the same. still looking for solution
 
yes and Update I just found re installed and found battery stand alone does the same thing. My computer has under went so change that made this happen its not Pro Tools interaction at all. The thread is not that relevant to pro tools I guess now