Gearslutz

Gearslutz (https://www.gearslutz.com/board/)
-   Harrison Mixbus (https://www.gearslutz.com/board/harrison-mixbus/)
-   -   Mixbus v5 is released (https://www.gearslutz.com/board/harrison-mixbus/1231418-mixbus-v5-released.html)

RBHan 20th September 2018 03:20 AM

Mixbus v5 is released
 
As the title says. It looks very interesting, I haven't updated since V3 - looking forward to trying out the the AVA EQ Plug as well. I won't be able to install for a few days or a week....anybody have opinions on the new release?

ardis 20th September 2018 07:52 PM

V5 crashes, or you just being snarky?.....

bradh 20th September 2018 08:52 PM

No crashes in v5 here, it's stable as ever (I've never had a crash in Mixbus or Ardour for that matter). I haven't had much time to explore the new features but all looks good to me and I did one test mix yesterday.

ardis 23rd October 2018 05:31 PM

Are people liking this? I hate updating since it can be a crapshoot. Is the GUI any better? Track ID is illegible on my laptop and really irritating.....!

JSchlomo 9th November 2018 05:07 PM

Anyone else on Windows feels v5 is not near the stability of v4?

32c v4 ran very solid here on Win10, v5 at the moment almost feels like back in the day and crashes almost everytime without warning.

ardis 9th November 2018 06:21 PM

Just a quick heads up in 32 bit Slate VMR crashes Mixbus tried component and VST. Funny since problem started overnight. Just an FYI since I went crazy trying to hunt down the problem......

JSchlomo 10th November 2018 10:16 AM

Quote:

Originally Posted by ardis (Post 13621032)
Just a quick heads up in 32 bit Slate VMR crashes Mixbus tried component and VST. Funny since problem started overnight. Just an FYI since I went crazy trying to hunt down the problem......

Thanx for the info. VMR also used to crash Cubase as VST 3. I'm using 64bit but MB 32c also crashes without any 3rd party plugins. It may have to do something with my hardware inserts, it suddenly seems it doesn't like too many HW inserts. Weird...

Really thinking about going back to v4.

ardis 10th November 2018 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by JSchlomo (Post 13622215)
Thanx for the info. VMR also used to crash Cubase as VST 3. I'm using 64bit but MB 32c also crashes without any 3rd party plugins. It may have to do something with my hardware inserts, it suddenly seems it doesn't like too many HW inserts. Weird...

Really thinking about going back to v4.

Actually this happened in v4 and 5. Not sure when I did a sync on iLok if it updated VMR since was working fine. This is where software truly sucks!....

JSchlomo 10th November 2018 09:24 PM

Quote:

Originally Posted by ardis (Post 13622663)
Actually this happened in v4 and 5. Not sure when I did a sync on iLok if it updated VMR since was working fine. This is where software truly sucks!....

Interesting, never had much trouble with v4 and did use VMR on every session.