The No.1 Website for Pro Audio
S1 4.6 is driving me crazy
Old 3 weeks ago
  #1
Gear Nut
 
GitcheeGoo's Avatar
 

S1 4.6 is driving me crazy

Hey fellow Gearslutz,

I had 3.5 before where everything was quite fine. Some time ago I bought S1 4 and it's driving me crazy! It freezes regularly(especially when shutting down), crashes with plugins I'm frequently using(Slate Digital, Omnisphere, Phobos...) and has graphic bugs I can't get rid of. Overall everything takes longer to load, to close, latency is worse, I'm having random dropouts and CPU peaks all over the place.

Is anyone else facing similar problems?



Win10 Pro 64
S1 4.6.1 Professional
Old 3 weeks ago
  #2
If you can, get a crash log, and send it to presonus. They may be able to narrow it down for you.
Old 3 weeks ago
  #3
Tried a reinstall ? Somethings screwy
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump