The No.1 Website for Pro Audio
 All  This Thread  Reviews  Gear Database  Gear for sale     Latest  Trending
Mbox Pro 3 and Surround in Soundforge
Old 16th October 2013
  #1
Here for the gear
 

Mbox Pro 3 and Surround in Soundforge

Hello!

I'm having issues with my Mbox not wanting to kick out surround.

In soundforge the routing im seeing is


soundforge by detoxfive17

Hitting configure takes me to my mbox options which look like


Mbox set up by detoxfive17

with mix 2, channels at 0 etc

Signal is coming through all 6 channels, but plays only L, R and C


Any ideas?
Old 17th October 2013
  #2
Gear Addict
 

Did you raise corresponding faders in the LsRs & C-Lfe pages of the Mbox Control panel?
Got your DAW setup correctly? I think this link shows how to:
Multitrack Editing in Sony Sound Forge 10
more to read:
Avid Pro Audio Community
5.1 on Mbox 2 Pro
Old 18th October 2013
  #3
Here for the gear
 

Everything was set up correctly, seemed un plugging and replugging has sorted it out!
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump