The No.1 Website for Pro Audio
Plugin latency calculation problem in Samplitude
Old 15th November 2019
  #1
Here for the gear
 

Plugin latency calculation problem in Samplitude

Hello,
I have samplitude pro x4
I have a latency calculation problem when I enable or disable an insert plug in real time.
I have 2 tracks with the same sound, I insert a plug on a track.

1 / if I start playback and the insert is activated, I have no pb but when I bypass the insert, I have a phase pb between my 2 tracks.

2 / if I start playback and the insert is not activated, I have no pb but when I insert the insert, I have a phase pb between my 2 track.

Same problem with several brands of plug, soundtoys, brainworks etc.
Same problem with SampX3

Have you ever had this problem?

Thank you
📝 Reply

Similar Threads

Thread / Thread Starter Replies / Views Last Post
replies: 106 views: 9232
Avatar for heinz
heinz 1st June 2005
replies: 195 views: 51737
Avatar for drichard
drichard 14th November 2018
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
🖨️ Show Printable Version
✉️ Email this Page
🔍 Search thread
🎙️ View mentioned gear
Forum Jump
Forum Jump