The No.1 Website for Pro Audio
Plugin latency calculation problem in Samplitude
Old 3 weeks ago
  #1
Here for the gear
 

Plugin latency calculation problem in Samplitude

Hello,
I have samplitude pro x4
I have a latency calculation problem when I enable or disable an insert plug in real time.
I have 2 tracks with the same sound, I insert a plug on a track.

1 / if I start playback and the insert is activated, I have no pb but when I bypass the insert, I have a phase pb between my 2 tracks.

2 / if I start playback and the insert is not activated, I have no pb but when I insert the insert, I have a phase pb between my 2 track.

Same problem with several brands of plug, soundtoys, brainworks etc.
Same problem with SampX3

Have you ever had this problem?

Thank you
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump