Audio not printing
Old 14th October 2013
  #1
Gear Maniac
 

Thread Starter
Audio not printing

Hi

Running logic and can't seem to actually record the audio.

Im using a lynx aurora 16 and running through a digimax d8

Aurora is set to input and output.

Its not that I cant hear anything but the waveforms arent there.

My aurora shows my mic signal, as well as the d8. But its just not actually recording it.

Help?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317
Old 14th October 2013
  #2
Lives for gear
 

open the I/O settings in Logic and make sure things are mapped correctly.

If the digimax has an I/O settings program, open that and do the same.

Somehow the digital signal is not getting sent to the corresponding inputs you have setup in the DAW.
Old 14th October 2013
  #3
Lives for gear
And you've selected the correct input and turned on input monitoring and armed the track (I, and R buttons on the track). You should also see the input meters moving

Or maybe use the zoom function to increase the waveform display size?
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search