The No.1 Website for Pro Audio
Motu 8pre problem
Old 3 weeks ago
  #1
Here for the gear
 

Motu 8pre problem

Hi. This is my first post so I hope I am asking my question in the correct place. I looked, but could not find a related thread.

I have two Motu 8pres that are connected together via Firewire. My friend has a Kemper Profiler Stage and we are recording directly from his Kemper instead of micing his cabinet. I can record to any channel on the first 8pre, but when I try to record to the second 8pre it just plays back static. I tried to sum up my question as much as possible and I hope it makes sense. I really appreciate any help with this issue.

Roger
Old 3 weeks ago
  #2
It looks like you are trying to use both audio interfaces at the same time. If that is so, you need to define one as the master and one as the slave
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump