The No.1 Website for Pro Audio
 All  This Thread  Reviews  Gear Database  Gear for sale     Latest  Trending
Mercuriall Audio Software - Spark amp sim
Old 8th September 2018
  #61
Gear Nut
A possible caveat for users of Spark in Live 10.0.3, Mac OS 10.12.6 Sierra:

When I tried to activate my brand new and shining Spark VST in Live last night, using the correct method, nothing happened as I hit the Activate button in the GUI. No activation, and I lost one of the five activations permitted.

I reinstalled Spark from the download, opened the AU version in DP 9 and – no problems this time, smooth activation. Go figure…

So, it seems that there might be some conflict between Live 10 and the Mercuriall activation algorithm.

Kind regards,

Joachim
Old 8th September 2018
  #62
Gear Maniac
 
Barmaley's Avatar
Quote:
Originally Posted by spitfire31 View Post
A possible caveat for users of Spark in Live 10.0.3, Mac OS 10.12.6 Sierra:

When I tried to activate my brand new and shining Spark VST in Live last night, using the correct method, nothing happened as I hit the Activate button in the GUI. No activation, and I lost one of the five activations permitted.

I reinstalled Spark from the download, opened the AU version in DP 9 and – no problems this time, smooth activation. Go figure…

So, it seems that there might be some conflict between Live 10 and the Mercuriall activation algorithm.

Kind regards,

Joachim
Hey!

Thanks for the feedback, I've passed it on for verifying.
In terms of activations - don't worry. If you ever need more, just send us a support request through Mercuriall Audio Software. And we will add more!
Old 24th March 2019
  #63
Here for the gear
 

Quote:
Originally Posted by Barmaley View Post
Hey!

Thanks for the feedback, I've passed it on for verifying.
In terms of activations - don't worry. If you ever need more, just send us a support request through Mercuriall Audio Software. And we will add more!
Hi,

i have a problem activating spark. When I make a clean install on my Mac and try to activate Spark (in pro tools) with the same activation key it doesn’t work. I already lost 2 activations on the same computer when I did a clean install a while ago and I have only 1 left. How can I just install the plug in without loosing an activation on the same computer everytime a new os is coming out or when I want to make a clean install? Would be cool if you could help me with this. I’ve also already sent a support request through the mercuriall site.

Thanks, Täss
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump