The No.1 Website for Pro Audio
All MeldaProduction plugins updated to 14.00 and MMetronome and MCCGenerator released
Old 6 days ago
  #1
Gear Addict
 
meldaproduction's Avatar
 

All MeldaProduction plugins updated to 14.00 and MMetronome and MCCGenerator released

Hi folks,

next update is here . 14.00 is an important update. It comes with several improvements, features and fixes. It is recommended to install this update. To do that, get the newest version from MeldaProduction download page and use it.

Additionally MMetronome, a simple but powerful metronome for all DAWs, has been released for FREE as a gift for your continued support through all these years.

Additionally 2 new FREE plugins have been released - MMetronome, a simple but powerful metronome for all DAWs, and MCCGenerator, which produces up to 8 MIDI CC values from its own parameters and which you can use to exploit our groundbreaking modulators to control other plugins for example. These have been released for FREE as a gift for your continued support through all these years.




See the list of changes for further information:
http://www.meldaproduction.com/chang...MTotalFXBundle
http://www.meldaproduction.com/chang...=MSoundFactory
http://www.meldaproduction.com/chang...ct=MPowerSynth
http://www.meldaproduction.com/chang...oduct=MDrummer
Old 5 days ago
  #2
Lives for gear
 
DrAudioBot's Avatar
First time I am having problems with an update. Almost all buttons can't be used. (Clicking doesn't do anything).

AU Live9 OSX 10.12.5

EDIT:

that was with MAutodynamicEQ. Now testing MDynamicEQ and all seems fine.

EDIT2:

things started getting weird now too. It seems it happened AFTER I go to settings to re-adjust color scheme.

Analyzer isn't working either.
Old 5 days ago
  #3
Gear Addict
 
meldaproduction's Avatar
 

Quote:
Originally Posted by DrAudioBot View Post
First time I am having problems with an update. Almost all buttons can't be used. (Clicking doesn't do anything).

AU Live9 OSX 10.12.5

EDIT:

that was with MAutodynamicEQ. Now testing MDynamicEQ and all seems fine.

EDIT2:

things started getting weird now too. It seems it happened AFTER I go to settings to re-adjust color scheme.

Analyzer isn't working either.
Hmmm, interesting, please contact me via [email protected]. Btw. does "resizing" the window help if there are problems?
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump