Gearslutz

Gearslutz (https://www.gearslutz.com/board/)
-   New mobile responsive web design for Gearslutz.com (https://www.gearslutz.com/board/new-mobile-responsive-web-design-for-gearslutz-com-/)
-   -   Bug reports (https://www.gearslutz.com/board/new-mobile-responsive-web-design-for-gearslutz-com-/883424-bug-reports.html)

Karloff70 17th April 2014 12:00 PM

I still get thrown out when going into or out of pm's. But now I also sometimes struggle to get in at all for a few tries.

Plus the New Posts page sometimes doesn't load.

Plus I have the Is Bitwig.... thread leftover in my User section, although I can't get in, it seems to have been closed down, and can't get rid of it, as there isn't a way to delete anymore without going into the thread. freshflowe

Jules 19th April 2014 05:09 AM

Quote:

Originally Posted by NathanEldred (Post 9980019)
Not sure if this is a bug, or a traffic issue - but very often when I try to get on, this is with both IE (whatever latest is) or Chrome it does the same thing at the same time/attempt and won't connect to Gearslutz. It took me about 15 minutes just to be able to connect in order to write this post, and this happens just about every day. All other websites that I surf at the same time (including some non audio related forums) load quickly and can be posted to with no lag or wait. It's anywhere from later morning to late evening EST (I'm not on before or after that so I can't comment).

We may ask you to provide "trace route" info so we can trouble shoot this.

Support will be in touch after the long Easter weekend (teus)