Apogee Duet 2 no waveform in guitar recording
Old 11th May 2012
  #1
Gear maniac
 

Thread Starter
Apogee Duet 2 no waveform in guitar recording

Using Duet 2 with Logic. Recording electric guitar straight into the Duet and using Guitar rig. I have software monitoring selected. The thing I find strange is I have the Duet guitar input turned all the way down. I still hear the guitar through guitar rig just fine but there is no waveform in the recording. When I turn up the input gain on the duet it just introduces a lot of undesirable noise.
Am I using the Duet correctly to record electric guitar?
Old 13th May 2012
  #2
Lives for gear
 
GJ999x's Avatar
I've had the same issue with an apogee one (sort of - less of the distortion but no waveform, plays fine but a pain in the a** to edit. I sort of assumed it was a logic thing rather than an apogee thing?
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
SLy_drums / So much gear, so little time!
30
ceco / So much gear, so little time!
58
Analizemodmusic / Low End Theory
10
ISedlacek / Remote Possibilities in Acoustic Music & Location Recording
18
ISedlacek / Remote Possibilities in Acoustic Music & Location Recording
1

Forum Jump
 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search