The No.1 Website for Pro Audio
Sonalksis plug-in installation problem....HELP
Old 22nd May 2006
  #1
Lives for gear
 
jdjustice's Avatar
Sonalksis plug-in installation problem....HELP

I tried to download the Sonalksis SV-315 Compressor; I went through the installation process, it said it was installed, but now I cannot find it in Pro Tools!! Neither the inserts or the AudioSuite menu list the Sonalksis plug-in. What am I doing wrong here? I am probably missing some very obvious thing. Anyone that might know about this please reply!

Thanks in advance,

J.D.


EDIT: I am a dumb-a**..... the evaluation plugins are STEREO only and I was trying them on mono inserts. Thanks for the suggestions. It's officially "fixed" now.

J.D.
Old 22nd May 2006
  #2
how 'bout some more information? are you on mac or pc? if mac, did you install OSX 10.4.6 from software update a couple of weeks ago? if so, go download the 10.4.6 combo updater from `here and reinstall the update. your plug-ins should return.
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump