The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
pro tools, with apogee breaking up constantly ?? DAW Software
Old 7th September 2011
  #1
Gear Nut
 

pro tools, with apogee breaking up constantly ??

im using an apogee symphony with an apogee 64 card.
When I go lower than 512 buffer size, because the latency is unworkable otherwise, the audio crackles and breaks up constantly,
making sounds like the sample rates out of sync etc..

Could someone run me through a load of settings to try and get it sorted.
Ive just got a whole new apogee system and the problems are still there

Im on an 8 core, 16gb ram mac pro, so that should be fine.

Im new to pro tools so please explain as simply as possible

thanks all
_________________
Top Mentioned Products
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump