The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Stupid UAD-1 Process_has_locked_pages Audio Interfaces
Old 3rd September 2011
  #1
Gear Addict
 
ludwigvanlee's Avatar
Stupid UAD-1 Process_has_locked_pages

Has anyone had any problems with UAD-1 and windows 7 x64?

I am getting BSODs with Process_has_locked_pages

The strange thing is it happens frequently but not all the time, sometimes it will work just fine..

Usually I will get a hint that is about to crash when all of a sudden, all of my UAD plugins are disabled and windows will crash..

I've asked UA support but their answer was to buy a UAD-2 since they don't support UAD-1 for windows 7...

spec
win7 x64
Gigabyte h57-USB3
4GB ram
i5 750
2TB HD
focusrite liquid saffire 56
Old 3rd September 2011
  #2
Here for the gear
 

Long shot- could it be your system temperature or maybe the heatsink has come loose on uad card. They do run warm. Check it and see. Or maybe that it has it's own IRQ number.maybe shift which pci slot it's plugged into. Can't think of anything else. I'm running the same rig and it's flawless
Top Mentioned Products
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump