The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Broken Preamp: M-Audio ProjectMix Audio Interfaces
Old 20th December 2010
  #1
Gear Maniac
 
samth3mancgp's Avatar
Broken Preamp: M-Audio ProjectMix

Hey I have an M-Audio Projectmix I/O with a preamp that has some real nasty static on channel 6 ALL THE TIME! I have dealt with it for about two years now and seem to remember an M-Audio tech support dude telling me that it was probably a burnt out IC.

I have attached a short MP3 of the static sound. I've heard this thing probably takes the cheap TL072 op amps? This thing's pres sound god awful, I use all external stuff using the line inputs anyway, I just need to get the ch 6 running again so I get that extra channel back!
Attached Files

pmix static ch 6.mp3 (306.8 KB, 1303 views)

Old 22nd December 2010
  #2
Gear Maniac
 
samth3mancgp's Avatar
Bump? I'm probably one of very few that have had this problem.. ugh what a piece of **** interface.
Top Mentioned Products
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
datune / Gearslutz Secondhand Gear Classifieds
0
Jungle Jazz / Gearslutz Secondhand Gear Classifieds
38

Forum Jump
Forum Jump