logic 9 play problem???
Old 27th November 2009
  #1
Gear maniac
 
stoneagejim's Avatar
 

Thread Starter
logic 9 play problem???

when i hit space bar to start,,,,, it play's the first 2 beats before my loop and when i press space bar again to stop..... it plays another 2 beats before it stops

weird

never seen this before in the 10 years ive been using logic!

im lost any help??

thanks

jim
Old 29th November 2009
  #2
Gear maniac
 
stoneagejim's Avatar
 

Thread Starter
anyone???

is there a pre/post roll in logic... ive looked in the new "electronic PDF manual" but its crap.

its only happening on one project.
Old 29th November 2009
  #3
Lives for gear
 

Check project settings?
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
piano / Music Computers
8
Baderup99 / So much gear, so little time!
2
Sean L / Post Production forum!
11

Forum Jump
 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search