The No.1 Website for Pro Audio
AMT8 losing USB connect (L9, Snow Leopard)
Old 19th November 2009
  #1
Lives for gear
 
Rufuss Sewell's Avatar
AMT8 losing USB connect (L9, Snow Leopard)

In the past if my AMT8 lost USB connection (which makes it revert to RS 422) I could just restart it and it would pick up the USB again. For some reason these days now that I'm on Logic 9 and Snow Leopard, when the connection gets lots it takes some voodoo to get it back. Sometimes it'll take me 15 or 20 minutes of rebooting everything before it finally wakes up and smells the USB.

Does anyone know a for sure way to get the AMT8 to switch to USB?

My general method is:

1. Reboot AMT8
2. Replug USB cable
3. Restart Logic
4. Reboot Mac

Sometimes I go through it three times and when I finally give up and do something else I notice the USB light up.
📝 Reply
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
🖨️ Show Printable Version
✉️ Email this Page
🔍 Search thread
♾️ Similar Threads
🎙️ View mentioned gear
Forum Jump
Forum Jump