The No.1 Website for Pro Audio
Pro Tools group question
Old 16th November 2009
  #1
Lives for gear
 
Kronos147's Avatar
Pro Tools group question

I have Pro Tools HD 7.4, and for some reason tracks that are grouped don"t all mute/solo or change playlists together. Is there a setting or preference I am missing?

Thanks in advance.

Eric
Old 16th November 2009
  #2
Right click on the group name and modify the global settings for the groups.

Rail
Old 17th November 2009
  #3
Lives for gear
 
Kronos147's Avatar
I went into the studio to check that out and it all seems working now. It may have something to do with a session ported from PT 8 to PT 7.
Old 17th November 2009
  #4
more likely that you temporarily disabled groups? closing and re-opening the session would automatically turn them back on....
Old 17th November 2009
  #5
Deleted 1a30a04
Guest
That's what I'm thinking ... if you do a lot of group stuff, it's easy
to push the Shift key (Command + Shift + G) and disable all the
groups and not realize it. Sort of the Protools equivalent of a
Toyota accelerator pedal.

jeff
📝 Reply
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
🖨️ Show Printable Version
✉️ Email this Page
🔍 Search thread
♾️ Similar Threads
🎙️ View mentioned gear
Forum Jump
Forum Jump