Plugin GUI dropouts...
Old 20th April 2009
Lives for gear

Thread Starter
Plugin GUI dropouts...

Lately i've been getting GUI dropouts and glitches, things like missing GUI's etc. It only happens to a few plugins such as Sonalksis stuff (eq especially) and audioease speakerphone. It doesn't happen all the time only with high project loads. I think it might be my graphics card? Any suggestions?

I'm using Cubase SX3 (latest version)


Intel core 2 duo 2.13ghz
4gb ram with 3b switch on
Windows XP SP2
ATI RADEON x300 graphics card
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread Starter / Forum
HittMann / Rap + Hip Hop engineering & production
SKyflash34 / Music Computers
sam c / Q & A with - Justin Frankel (designer of Reaper)
zero / Music Computers
Renie / Music Computers

Forum Jump
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search