The No.1 Website for Pro Audio
SX3 Device Manager
Old 19th July 2005
  #1
Gear Maniac
 
IGWright's Avatar
 

SX3 Device Manager

I've been encountering a weird problem with this.

When I write a device driver and assign the parameters to objects on any channel above 1, Device Manager assigns the object to the same parameter on channel 1.

I'm wondering if this is a glitch or if I'm doing something wrong.

In the dialogue box for installing a new device there is the options of setting up linked channels or separate channels. I always select separate channels and I wondering if that might be the problem.

Unfortunately, once a device driver is started, there is no way of going back and changing the channel settings.

Also, is there a way of copying a panel from one device driver to another?


All the best,


Ian
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump