The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
URS CSP Bug?
Old 30th October 2007
  #1
Gear interested
 

Thread Starter
URS CSP Bug?

I was wondering if anyone has the following problem with the VST version of CSP...

I modify settings on the compressor and then close it. When I bring it back up all the compression settings are fine, but the starting point keeps going back to "1967", even if I previously chose something else.

FYI I am using SawStudio, though I doubt that has anything to do with the problem. Could someone please let me know if this is happening to them as well? Thanks.
Old 30th October 2007
  #2
Lives for gear
 

Loading mentioned products ...
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
stoneycree / Music Computers
5
stoneycree / Music Computers
2
Heiko / Music Computers
16
Bang / Mastering forum
0

Forum Jump