The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
scuffham and cubase issues? Audio Interfaces
Old 17th April 2017
  #1
Lives for gear
 
trock's Avatar
 

scuffham and cubase issues?

Hi

I have been trying to use Scuffham and cubase and I cannot get it to sound good or work without latency.

In cubase 9 on a quad core i7 imac with 32 gigs of ram and an apollo twin mkii interface I have inserted it on a stereo channel.

At 64 samples its still latent and sounds staticy. I tried 32 but then it glitches alot. I read i also have to hit the monitor button in cubase to make it work, which sounds delayed then like an echo as well as the above

I am not sure what else to do or try but can someone tell me exactly how in cubase they get it sounding great like the samples i have heard and the youtube videos i have seen?

with no other VST do i need the monitor button used, as a matter of fact i never use that in cubase to record anything.

anyway would love to try it out for real but right now its not working

thanks
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump