The No.1 Website for Pro Audio
Anyone had this kind of Midex 8 problem?
Old 25th January 2007
  #1
Lives for gear
 
andyspiller's Avatar
 

Anyone had this kind of Midex 8 problem?

HI guys and gals

Booted up the Dualcore PC this morning after a hard day yesterday and the Midex 8 flashed all lights a blazin', refused to appear in any driver signing menu or application and could not be reinstalled at all!!!

Changed cables, changed USB slots, deleted drivers, uninstalled USB to try and get it to refesh, all to no avail. . . .

Had to by a MOTU ($250/£138.00!!).

Any ideas before I throw it in the bin (along woth my Midex 3 which failed about 3 months ago . . . . . )

Cheers

Andy

www.esession.com/andyspiller
Old 25th January 2007
  #2
Lives for gear
 
statikcat's Avatar
Next logical thing to do is probably try it on another machine. This will tell you wether it is a bad Midex 8 or a system specific issue.
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump