The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
RTAS & AudioSuite Don't Match? DAW Software
Old 20th October 2015
  #1
Lives for gear
 
M2E's Avatar
 

RTAS & AudioSuite Don't Match?

Hey guys,

I know I'm a little late on this issue or maybe nobody knows but,
was testing the theory of using Audiosuite in Pro Tools for some plugins instead of RTAS. Thought I would save on some cpu and life would be grand.

Well, this is my first test so, don't slap me but, since I like the sound of the VTM, I figured I'd start with that first.

I created 2 tracks with the same audio and put one RTAS plugin of VTM on it and one, I processed with the Audiosuite version.
I then aligned the 2 after processing the Audiosuite one and they did not phase out after putting a trim one both and flipping the phase.

Am'I missing something?
I'll try it on other plugins to see if it does cancel out and just maybe it's the VTM with issues.
Anybody else went further with this?

Thanks,

Marc
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump