Holiday shop via this link to support the forum!
Digi 003R LED Spaz Out/Heavy Noise from Outputs *help*
Old 21st February 2013
Gear interested

Thread Starter
Digi 003R LED Spaz Out/Heavy Noise from Outputs *help*

Hi All,

Last night, all of a sudden, all 4 the mic/di LEDs on my Digi 003R started randomly flashing. It's accompanied by thin pink noise and crackling from the outputs. I've tried power cycling, changing different sources of power on my rack unit, changing FW connections, and forcing an update/reset of firmware with PT and the issue still persists. Trying to ask around and figure this one out before I have to buy an Avid Support Code. Has this ever happened to anyone?
Loading mentioned products ...
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.

Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread Starter / Forum
tone / Remote Possibilities in Acoustic Music & Location Recording
Haam / So much gear, so little time!
groundhum / Geekslutz forum
whyterob / Rap + Hip Hop engineering & production

Forum Jump
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search