Frontier Tranzport in Nuendo4
Old 19th November 2012
  #1
Gear maniac
 
ljona's Avatar
 

Thread Starter
Frontier Tranzport in Nuendo4

I don´t understand my problem although I do understand I have one
When I hit play on the FT I can see the signal on the transport panel (F2)
but the command is not getting through.
I suspect there´s maybe some routing to be done.
Can anyone shed some light on this wonderfully, irritating subject of mine?

Wonderful,
thank you
Old 22nd November 2012
  #2
Gear maniac
 
ljona's Avatar
 

Thread Starter
no one using this together?
Post Reply

Welcome to Gearslutz Pro Audio Forum!

Registration benefits include:
  • Ability to make and reply to posts
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get instant lifetime access to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20
  • List your eBay auctions for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
BevvyB / So much gear, so little time!
15
kieran kelly / Music Computers
4
starcrash13 / So much gear, so little time!
54
Luko / Electronic Music Instruments & Electronic Music Production
2

Forum Jump
 
Register FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read Search