The No.1 Website for Pro Audio
Apogee Symphony and Catalina 10.15.4
Old 3 weeks ago
  #1
Here for the gear
 
studioguy1176's Avatar
Apogee Symphony and Catalina 10.15.4

so just recently purchased new iMac after old HD crashed and unrecoverable. It came w Catalina 1o.14.5 and unfortunately its not supported by Apogee symphony mk1... You have to install in AIM mode or standalone and then it'll work... now I did that and I do have recognition in Maestro but I don't know if I did this correctly as the input on ch1 preamp is showing stereo signal... anyone having similar problems with good solutions??
Old 3 weeks ago
  #2
Here for the gear
 
studioguy1176's Avatar
really??? no 10.15.4 users w Symphny mk1??? it says you have to update firmware with 10.10 or older but you should be able to run on Catalina ... I got her to respond in Standalone which in theory should work if I keep PT playback in Aggregate IO...
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump