The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Talkback Cues button not working on ssl 6000e
Old 27th August 2008
  #1
Gear Head
 
o0charlie0o's Avatar
 

Talkback Cues button not working on ssl 6000e

Under the Communications section in the master sections of the console, the cues button (which normally activates all the other cues for talkback and switches the dim on) stopped working correctly. It still switches the dim on, but does not switch the talkback mic on for all the cues. None of the cues buttons light up when this button is pressed anymore.

I can however press cue stereo and talk back to that fine. Any ideas? I was thinking it might be something on 82e154 logic but I'm not sure.

Thanks!
Charlie
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
tubedude / Geekslutz Forum
9
iode131 / High End
19
Robobo1 / Geekslutz Forum
5
Shaman / So Much Gear, So Little Time
4

Forum Jump
Forum Jump