The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
PT HD/Prism ADA problem
Old 23rd August 2007
  #1
Gear Addict
 
Junkie's Avatar
 

PT HD/Prism ADA problem

Hi, using PT HD with my 2 Prism ADA-8XR's and can't get any audio through my slave unit. Checked hardware and both units can be 'indentified' by PT, changed settings in I/O and some other stuff but can't seem to get any audio through the slave unit! Any suggestions?

Mac PowerPC G4, OS X 10.4.8, PT HD, Prism ADA-8XR's

Cheers
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Similar Threads
Thread
Thread Starter / Forum
Replies
peat / High end
4
Ted / Gearslutz Secondhand Gear Classifieds
2
SNAZ / Gearslutz Secondhand Gear Classifieds
5
mac black / High end
2
mac black / High end
2

Forum Jump
Forum Jump