The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Apogee Symphony MKII routing issue AES IN?
Old 28th August 2016
  #1
Gear Nut
 

Apogee Symphony MKII routing issue AES IN?

Hi guys,
im routing the software audio 1/2 to channel 5/6 out on the Symphony.
The chain is then Symphony---Analog out--->manley massive passive->manley Vari MU->Burl B2 bomber---AES OUT---> <----AES IN----Symphony.

I see the signal in the burl b2 but I just can't get any signal inside through AES in into the symphony. I spent around 5 hours now in the routing tab and tried stupidly all kinds of variations and it doesn't do anything.
I tried the Burl b2 to go into a metric halo ULN8 and there I see the signal.

Someone an idea?
Old 28th August 2016
  #2
Gear Head
 
spencerosu's Avatar
There is a push button on the 8x8 card for either opt or aes. I believe pushed in is aes. Hope that helps.
Old 29th August 2016
  #3
Gear Nut
 

hi spence,
yea i saw that. it is pushed in though and in AES mode.
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump