The No.1 Website for Pro Audio
Apogee and X-HD Card Time Delay Issue
Old 18th January 2007
  #1
Gear Addict
 
phelbin's Avatar
 

Apogee and X-HD Card Time Delay Issue

I'm planning to buy three Rosettas and a Big Ben to use on the front end of my Pro Tools HD rig. If one of the Rosettas is plugged into the Lagacy port using an X-HD card and the other two are going in AES, will there be any noticeable timing difference between the three?

I can see that there could theoretically be phase issues, but will it make a sonic difference? Or is there really no noticeable difference at all? Essentially do you guys think I need to cough up the extra $1k for two additional X-HD cards just so every channel is coming in the same way?
Old 18th January 2007
  #2
7om
Gear Maniac
 
7om's Avatar
 

I've been using Apogee gear without latency problems, though always through X-HD cards. Not sure about the mixed configuration you describe. Call Apogee. They will give you a straight answer.
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump