The No.1 Website for Pro Audio
 Search This Thread  Search This Forum  Search Reviews  Search Gear Database  Search Gear for sale  Search Gearslutz Go Advanced
Millenia TCL-2 Twincom issue
Old 23rd May 2015
  #1
Lives for gear
 
Midas's Avatar
Millenia TCL-2 Twincom issue

Hello, lately i´ve been getting a trouble with that Millenia Media TCL-2 unit..

channel 1 gets a higher output than channel 2..both either on discrete J-fet or on Vacuum tube modality..sharing the output pot the same than the input which is quite annoy to deal with ...and also the meter ob channel 2 on J-Fet modality just stops at + 3 on the red meter area without moving from there even without any signal coming through it...as the only way to work is with vacuum tube modality...after been talking with Millenia costumer service for a while...nobody gave me a solution...just telling me that maybe the channel 2 is fed by +3 of input gain...like a said even without signal it does stop there..

anyone getting any kind of trouble with that superb unit?

regards

Julián
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump