The No.1 Website for Pro Audio
bad bussing section in TAC Scorpion
Old 15th July 2005
  #1
Gear Maniac
 
FormulaReed's Avatar
 

bad bussing section in TAC Scorpion

So I went to send a drum track to bus 7 and 8 on my console today and when I did I noticed that bus 8 sounded like ****. I pulled the patch, disconnected the cables on the back of the desk, moved module 16 into 8 and got the same sound... I tried hitting the reverse and trying the small fader thinking that the large fader was bad but I got the same thing.... WTF!!! I also tried sending signal to bus 16 (there is a 1-8 and 9-16 button) and that was fine.

I am at a loss, for now I am just not using that channel but this is no good.

Thanks,

Reed
Old 19th July 2005
  #2
Here for the gear
 

formulareed

REED the manual...

Jeffro

) he he,
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump