The No.1 Website for Pro Audio
Yamaha Rev7 malfunction?
Old 27th May 2020
  #1
Here for the gear
 

Yamaha Rev7 malfunction?

I wasn’t quite sure where to post this but this forum seems like one of the most knowledgeable.
I just recently received a used Yamaha REV7 reverberator, but no matter how many different ways I try to route audio into it i can’t get the machine to work. I’m fairly new to hardware, but I’d say i’m usually bright enough to figure things out... I’ve tried interface output (stereo and mono) to REV7 and then xlr back into interface inputs.. i’ve tried going mic to REV7 to interface, no matter what I do i only get dry, noisy (very noisy) signal coming through but only on the right side.. Left is complete static. However when i bypass through the REV7 I get clean dry signal back.

Anyways I was just wondering if there is anything I’m missing or overlooking before I have some words with the person I picked it up from lol.

Thanks!
Old 4 weeks ago
  #2
Check the power supply rails first.
📝 Reply
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
🖨️ Show Printable Version
✉️ Email this Page
🔍 Search thread
♾️ Similar Threads
🎙️ View mentioned gear
Forum Jump
Forum Jump