The No.1 Website for Pro Audio
TR-808 Sequencer issue
Old 4 weeks ago
  #1
Here for the gear
 
Buddspencer's Avatar
TR-808 Sequencer issue

Hello,

This is my first post on GS, although I've been lurking since my teenage.

My TR-808 is giving me a headache. After power it on, the sequencer isn't functional (the first step "1" is not blinking) and no sound is emitted, nor can the machine be used.

Sometimes, this only lasts a few minutes (5 or so) and these days it won't even work at all.

It doesn't matter which mode I'm in (write part 1 or 2, play, manual, track...).

When the sequencer works and the machine ends up working, everything else is fine and patterns are saved, instruments are fine, part a/b etc...

OP Patrick Dexter on a thread from 2012 seemed to described something very similar, and I've tried to contact them to no avail.

Has anyone ever experienced something similar with their 808? Any idea maybe?

Thanks
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearslutz Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…
Thread Tools
Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Forum Jump
Forum Jump